DP Mersin İl Başkanı Tural Kadızade’den Flaş Açıklamalar

DP Mersin İl Başkanı Tural Kadızade'den Flaş Açıklamalar

Son dakika gelişmesi! İşte Kadızade'nin açıklamaları...

27 Şubat 2019 - 19:32

Demokrat Parti Mersin İl Başkanı Tural Kadızade, Kanal 33’te yayınlanan ‘Seçim Analiz’ programına katıldı. Programda önemli açıklamalarda bulunan Kadızade, Burhanettin Kocamaz’ın evrakların geç teslimi sonrası İYİ Parti adayı olamamasından İYİ Parti liderini de sorumlu tutarak, ‘’ Bu işten Genel Başkan da birebir sorumludur" şeklinde konuştu.

İŞTE KADIZADE’NİN SÖZLERİ

"Genel merkezde seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı ve teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı; konuyu da bunlardan almayan genel başkan da birebir sorumludur bence bu işten. Hiç kimse kenara kaçıp, bugün 'vah vah, tüh tüh' şarkıları söylemeyecek. Bu kadar net. Siz, genel başkansınız; almanız gereken, iddialı olmanız gereken çok önemli bir kentte, genel başkan olarak Mersin dosyanızın takibini yapmıyorsunuz. Benim genel başkanım, her ilçe için beni her 20-25 dakikaya bir aradı. Siz, Türkiye'de iddia noktasında Balıkesir, Denizli, Mersin, böyle üç tane stratejik kentin, en önemlisi hazır belediye başkanı olan Mersin'de, bu başkanın dosyasının teslim edilme noktasını 16.30'a kadar ilgilenmeyeceksiniz, ondan sonra dönüp, 'Biz 16.55'te görevden aldık' diyeceksiniz. Şimdi de 'B planı mı yapsak, C planı mı yapsak' diyorlar. Geçti bunlar. Genel başkan da sorumluluktan kaçamaz. Benim şahsi kanaatim, bahse konu olduğu kadar Mersin'i istemiyorlarmış. Kimse de saf duygularla 'pardon' diyemez. Bunun pardonu yok. Siz, diğer ilçelerin dosyalarını normal saatinde vereceksiniz ama ne enteresandır ki, Akdeniz İlçe adayı Mehmet Akif Çifçi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın dosyalarını 17.26'da getireceksiniz. Bunu bana ne siyasi dilde ne ahlaki dilde kimse anlatamaz ve kimse savunamaz. Bunun adı ihanettir, çok ciddi bir kumpastır. Bu süreç, tarihe kara leke olarak geçen bir süreçtir"

Bu haber 693 defa okunmuştur.

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şarkıcı Fatih Bulut Mersin'e Geliyor
Mersin'de Ekmek Fiyatlarında Farklılık Tepki Çekiyor!